Välkommen till Tiiu och Claes!

In English please!Sidan är uppdaterad:
1/5 2014

Start
Husbil, startsidan Maj 2012
Norge 2012 September 2012 Estland 2013 September 2013 September 2014 Höst 2015 Härnösand 2017        

Detta handlar om våra husbilar. Välj i menyn ovan!

 

Med husbil nr 1 mot Spanien

I november 1999 var vi i Nerja i sydöstra Spanien och hälsade på Margita och Sverker. Det är 428 mil kortaste vägen från Härnösand. Vid färden mot Spanien så vägrade bilen starta sedan stöldskyddet sagt att vi inte var behöriga att fortsätta när vi handlat i en affär i Hälsningborg. Det blev två dygn på en verkstad innan man klarat ut vem som skulle få göra jobbet.

Vid pekfingret finns vårt Chateau. Tjusig placering - eller hur!!
Det här är utsikten från kullen där vi står!

Margita och Sverker har byggt sig ett Chateau på en höjd i Nerja. Vi har haft mycket trevliga upplevelser och en del erfarenheter har vi gjort.

På vägen hem från Spanien hälsade vi på Ingrid och Leif. Leffe var Tiius och min klasskamrat på Skrapan i Uppsala. De bodde i Vence norr om Nice. Leif avled den 12 april 2013.

I Frankrike blev vi sövda och rånade medan vi sov. Allt gick dock bra och vi tar det som en erfarenhet. Utan att vi märkte det minsta så bröt sig någon in genom den låsta passagerardörren. På morgonen kunde jag inte hitta min mobiltelefon. Det var bara att ta ett kontokort för att ringa till den så skulle ju Tiiu höra var den låg. Men två kontokort var borta ur plånboken och då var saken klar. Så nu har vi skaffat larm, vilket enligt en av de franska poliserna (som också kör husbil) sa var nödvändigt för att skydda sig. Alternativet är hund. Så därför blev Obelix vederbörligen vaccinerad och hade eget pass då han följde med ut i Europa.


Hör gärna av Dig till oss! (ej klickbar knapp)